ActiviteitRecensies

EventGames: Moorden oplossen, achtervolgingen en meer!

Een moord oplossen, een schat zoeken of de kraak van de eeuw bedenken? Je collega's achtervolgen en tegelijkertijd de mooiste plekjes van de binnenstad ontdekken. Eventgames verzorgt verschillende spannende en uitdagende interactieve games in natuurgebieden en steden in Noord-Holland.

 • Afbeelding van EventGames: Moorden oplossen, achtervolgingen en meer!
 • Afbeelding 1 van EventGames: Moorden oplossen, achtervolgingen en meer!
 • Afbeelding 2 van EventGames: Moorden oplossen, achtervolgingen en meer!
 • Afbeelding 3 van EventGames: Moorden oplossen, achtervolgingen en meer!
 • Aanbieder
  Eventgames
 • Richtprijs
  vanaf € 45,00 p.p. excl. BTW
 • Duur
  In overleg
 • Aantal personen
  van 10 tot 100 personen
 • Locatie(s)
  Diverse locaties
EventGames: Moorden oplossen, achtervolgingen of de kluis kraken? Een moord oplossen, een schat zoeken of de kraak van de eeuw bedenken? Je collega's achtervolgen en tegelijkertijd de mooiste plekjes van de binnenstad ontdekken. Eventgames verzorgt verschillende spannende en uitdagende interactieve games in natuurgebieden en steden in Noord-Holland.

Tijdens de games ga je in kleine teams de strijd met elkaar aan. De wapens: GSM en GPS. Je kunt kiezen voor één van de bestaande spelen, maar we kunnen ook een custom spel maken waarbij de opdrachten speciaal voor de groep zijn gemaakt. De games zijn interactief. Je weet tijdens het spel wat je tegenstanders of medespelers doen. Hierdoor wordt het spel extra spannend en kan jij de afloop bepalen!

The Target
Een ontsnapte bende uit de gevangenis maakt de stad onveilig. Ze zijn op zoek naar de € 1.000.000,- Voordat zij het geld hebben gevonden laten ze niemand met rust! Inbraken en overvallen vinden elk uur plaats. Een aantal politeams zijn op deze zaak gezet om het mysterie op te lossen. Tot nu toe zonder succes. Durf jij het aan de bende op te sporen? Je laat je toch niet afschrikken door zenders, bommen, infrarood camera’s en vluchtauto’s?

Citytrack
Op verschillende mooie plekken in de stad zijn vragen en opdrachten verborgen. Binnen een bepaalde tijd moeten deze opgelost worden waardoor jij punten kan halen. Maar let wel goed want ergens in de stad loopt een saboteur rond. Deze wil jou GSM uitschakelen zodat je niet alleen tijd maar ook punten verliest.

Codecrackers
De maffia is actief in de stad. Voor alle misdaden die zij plegen krijgen zij veel geld! Geruchten doen de ronde dat er € 100.000,- in een kluis zit. Deze staat op hun hoofdkwartier op een onbekende plek in de stad. Jij gaat op zoek naar die kluis. De maffia gaat niet al te zorgvuldig om met hun werk want ze laten diverse sporen achter. Misschien dat jij er met deze aanwijzingen achter kan komen waar de kluis staat. Dan rest er nog een probleem…de code kraken!

Treasure of the monk
Een monnik heeft op verschillende plekken goudstukken verborgen. Als jij de verschillende (cryptische) aanwijzingen kunt oplossen krijg je als beloning goudstukken. Maar kijk uit want een bende is ook op zoek naar de goudstukken! Door te onderhandelen kun jij de bende te slim af zijn. Dus verzamel de aanwijzingen en let goed op. Maar er is ook een andere optie, meteen opzoek gaan naar de superschat!Voor vragen of een offerte kun je geheel vrijblijvend contact opnemen met Eventgames.
Historie
 • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie