ActiviteitRecensies

Druk je uit

Gedreven kunstenaars voeren je mee in de wereld van de originele grafiek. In korte tijd maak je je eigen zeefdruk. De kunstwerken in de galerie inspireren om tot eigen vormen en kleuren te komen.

 • Afbeelding van Druk je uit
 • Afbeelding 1 van Druk je uit
 • Afbeelding 2 van Druk je uit
 • Afbeelding 3 van Druk je uit
 • Afbeelding 4 van Druk je uit
 • Aanbieder
  Louise de Wit
 • Richtprijs
  vanaf € 40,00 p.p. op aanvraag
  incl. BTW
 • Duur
  3 uur
 • Aantal personen
  van 2 tot 50 personen
 • Locatie(s)
  Utrecht
Introductie
Elke workshop begint met een korte introductie en een demonstratie zeefdrukken. De programma's zijn zo samengesteld dat ervaren en onervaren creatievelingen met deze techniek uit de voeten kunnen.

Zeefdrukken op papier
Iedereen maakt tien verschillende zeefdrukjes waarvan het mooiste exemplaar wordt afgewerkt met een passepartout. In geval van een gemeenschappelijk product wordt van elk van de deelnemers een zeefdruk in een groot passepartout gecomponeerd tot een passend geheel. Dit wordt afgewerkt met een lijst.

Zeefdrukken op textiel
Twee aan twee wordt op een grote textieltafel gezeefdrukt. Van tevoren overlegt het team over de opbouw, de kleuren en de vormen. Van het doek wat op deze wijze ontstaat kan naderhand een schilderij gemaakt worden, een tafelkleed of een wandkleed.

Exclusief avondje uit
Het atelier is gereserveerd voor een avondje zeefdrukken op papier voor twee personen. Je wordt intensief begeleid. Er staat een lekker drankje en hapje voor de deelnemers klaar. Naast de exclusieve beleving is een klein persoonlijk kunstwerk het tastbare resultaat. Dit programma is uitermate geschikt voor privé- en zakelijke relaties.

Tijdsduur
Bovengenoemde workshops duren drie uur. Je kunt zelf de begintijd bepalen.

Iets meer
Bij de workshop kunnen we taart, een lunch, borrel of diner verzorgen.

Iets minder
De ruimte AANLEG kan ook zonder de workshops gehuurd worden. Hierbij valt te denken aan verrassende vergaderingen, intieme diners, verjaardagen of andere (feestelijke) gelegenheden. Wij bieden een artistieke locatie met een intieme en persoonlijke sfeer. In overleg proberen wij zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen.

Bereikbaarheid
AANLEG ligt in het centrum van Utrecht, onder Dille & Kamille. Tegenover het atelier ligt parkeergarage Springweg aan de Strosteeg. Goedkoop parkeren kan in Transferium Westraven, waarna je met de sneltram in tien minuten op het Centraal Station bent. Het Centraal Station ligt op tien minuten loopafstand van het atelier.

Voor vragen of een offerte kun je geheel vrijblijvend contact opnemen met Louise de Wit.
Historie
 • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie