ActiviteitRecensies

Creatieve workshops en kunst in Utrecht

Een teamuitstapje, personeelsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? En op zoek naar een creatieve workshop in Utrecht? Bij Atelier aan de Werf kan het! schilderij op doek, pottenbakken, zeefdrukken, t-shirt bedrukken, groepsportret, kookschort, schilderij in lijst, servies, tafelkleed en nog veel meer!

 • Afbeelding van Creatieve workshops en kunst in Utrecht
 • Afbeelding 1 van Creatieve workshops en kunst in Utrecht
 • Afbeelding 2 van Creatieve workshops en kunst in Utrecht
 • Afbeelding 3 van Creatieve workshops en kunst in Utrecht
 • Aanbieder
  Atelier aan de werf
 • Richtprijs
  vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW
  incl. BTW
 • Duur
  2,5 uur
 • Aantal personen
  van 6 tot 80 personen
 • Locatie(s)
  Utrecht
Een teamuitstapje, personeelsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? En op zoek naar een creatieve workshop in Utrecht? Bij Atelier aan de Werf kan het! schilderij op doek, pottenbakken, zeefdrukken, t-shirt bedrukken, groepsportret, kookschort, schilderij in lijst, servies, tafelkleed, tegeltableau, quilt & patchwork, spiegelrand.

Minimaal 6 deelnemers, maximaal 80. Workshops op locatie of een workshop als onderdeel van een arrangement kunnen wij ook voor u verzorgen. In overleg met u zorgen wij voor een bijzonder en creatief programma.

Schilderij op doek
Met een groep wordt gezamenlijk aan een doek van ongeveer 150 x 150 cm gewerkt. Uitgangspunt is meestal de zeefdruk techniek: veelal gecombineerd met gebruik van kwasten en sjablonen wordt er naar een kleurrijk eindresultaat toe gewerkt. Door te werken met een thema of bepaalde kleuren zijn er vele verschillende groepsresultaten mogelijk.

Pottenbakken
Altijd al eens met uw handen in de pottenbakkersklei willen zitten? Na een korte demonstratie op de draaischijf krijgt u de kans! Tijdens deze workshop komen zowel het draaien op de draaischijf als diverse andere basistechnieken aan bod. De werkstukken worden tenslotte voorzien van decoratie en kleur, hetgeen meestal een verrassend eindresultaat oplevert.

Zeefdruk in passe-partout en lijst
U gaat een zeefdruk maken d.m.v papieren sjablonen en een zeefdrukraam. Omdat we transparante verf gebruiken is het mogelijk een groot kleurenscala te bereiken door de sjablonen gedeeltelijk over elkaar heen te drukken. Nadat iedere deelnemer verschillende proefdrukjes heeft gemaakt wordt er gezamenlijk gewerkt aan een grote zeefdruk. De proefdrukjes mag u natuurlijk mee naar huis nemen. T-shirt bedrukken Ontwerp en bedruk uw eigen T-shirt met een grote verscheidenheid aan druktechnieken. Voor bedrijven is het ook mogelijk tot slot het t-shirt te voorzien van een bedrijfslogo.

Groepsportret
Het model dat bent u! Kop en lijf van vriend(in) of collega in klei vormgegeven; als groep opgesteld vormt het geheel een verrassend "kunstig" schouwspel.

Kookschort bedrukken
Met behulp van bestaande of zelfgemaakte sjablonen gaat u aan de slag en laat u zich inspireren door de keuken van uw smaak. Uw Italiaanse pizza of Thaise schotel gaat er nog lekkerder door smaken.

Servies beschilderen
Een servies voor speciale gelegenheden of een eigen personeelsservies beschilderen met familie, vrienden of collega's. Een bepaalde kleurkeuze, het kiezen van een thema maken er een uitdagende groepsactiviteit van. Tafelkleed met servetten bedrukken Moderne of klassieke patronen; veel verschillende kleuren of sober van teint: de finishing touch met goud of zilver. U geeft zelf aan wat u wilt.

Tegeltableau
Van plakken klei vormt u tegels; u versiert de nog natte klei met ornamenten, diverse druktechnieken en kleur tot een mooi geheel. U kunt ook gebruik maken van bestaande tegels; gezamenlijk of individueel gaat u aan de slag voor het ontwerp. Als een soort puzzel wordt het geheel tot een kleurrijke eenheid gecomponeerd. Quilt en patchwork lapjes Kennis maken met het bedrukken van kleine lapjes stof. De techniek die u leert tijdens de workshop biedt quilters de mogelijkheid om zelf hun stoffen te ontwerpen. Druk zelf helder en marmeren stoffen, bloemenprints, stofjes in verschillende tinten of met een bepaald thema. U drukt per persoon ongeveer 16 lapjes van 20x20 cm op 100% katoen.

Spiegel met tegelrand
Eigentijds dessin verwerkt op een rand van tegels geeft aan een gewone spiegel iets bijzonders. Een andere kijk, een nieuw gezicht!

Voor vragen of een offerte kun je geheel vrijblijvend contact opnemen met Atelier aan de werf.
Historie
 • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie