ActiviteitRecensies

06 - Citytask

Het doel van de 06-Citytask is om volledig platzak de meest vreemde opdrachten voor elkaar zien te krijgen. Slechts uitgerust met mobiele telefoon, spelinstructie en digitale camera zult u tijdens dit bedrijfsuitje de meest onverwachte opdrachten moeten volbrengen.

 • Afbeelding van 06 - Citytask
 • Afbeelding 1 van 06 - Citytask
 • Afbeelding 2 van 06 - Citytask
 • Aanbieder
  Evenementenbrigade
 • Richtprijs
  vanaf € 27,50 p.p. excl. BTW
 • Duur
  In overleg
 • Aantal personen
  van 20 tot 500 personen
 • Locatie(s)
  Overal ter wereld
Het programma
Na de programma-instructie van de coördinator van EvenementenBrigade - en wanneer alle waardevolle spullen van de deelnemers ingenomen zijn - kan de strijd van de 06-City Task beginnen! Alles wat direct van (geld-)waarde is (cheques, pasjes, geld, strippenkaarten, OV-jaarkaart, sleutels, etc.) wordt in beslag genomen en in een verzegelde enveloppe bewaard. Het is even wennen, volledig 'platzak' en afhankelijk van uw creativiteit en doorzettingsvermogen op pad te gaan, maar des te groter het succes wanneer uw team de opdrachten wèl voor elkaar krijgt.

Via een mobiele telefoon hebt u contact met de speloperator die u de meest waanzinnige en doldwaze uitdagingen voorlegt. Krijgt u het voor elkaar om een staatsieportret van het Koninklijk Huis te bemachtigen? Uw gehele team in een politieauto met zwaailicht te fotograferen? Of een proefrit te maken in een gloednieuwe Porsche?

Het is ook mogelijk de opdrachten af te stemmen op uw bedrijf; Zullen ze het voor elkaar krijgen de jaarcijfers van jullie grootste concurrent te bemachtigen? Naast de mobiele telefoon krijgt u een digitale camera mee, waarmee u bewijs kunt vastleggen van verschillende opdrachten. Na de 06-City Task worden de meest hilarische foto's ter plaatse afgedrukt, zodat alle teams een impressie van deze onvergetelijk dag krijgen.

Overigens zijn alle foto's die gemaakt worden tijdens het bedrijfsuitje naderhand op onze website - via een speciale inlogcode - terug te vinden. Om er nog een extra schepje hilariteit bovenop te doen, krijgen alle teams zeer bijzondere uitrusting mee, waardoor alle zij niet ongemerkt voorbij kunnen gaan aan de menigte. Met het stadscentrum als speelveld en decor, zijn zeer uiteenlopende opdrachten gecreëerd. Strategische samenwerking en een slimme taakverdeling verhogen de kans aanzienlijk op de overwinning van de 06-City Task.

Voor vragen of een offerte kun je geheel vrijblijvend contact opnemen met Evenementenbrigade.
Historie
 • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie