Sinterklaasspel

Sinterklaasspel formulier

Wil je weleens wat anders dan je schoen zetten of standaard lootjes trekken tijdens sinterklaas of kerst? Dan is het Sinterklaasspel van Dagtrip Doen de oplossing. Ook geschikt als Kerstspel. Geef in onderstaande formulier aan wie er meedoen en er worden automatisch persoonlijke opdrachten gegenereerd die je alleen nog hoeft uit te printen en te knippen. De opdrachten worden volledig willekeurig gekozen, zodat je niet elk jaar dezelfde opdrachten krijgt. Afhankelijk van hoevaak er 1 of 6 gegooit wordt, zal de korte variant ongeveer 1,5 uur duren en de lange variant ongeveer 2 uur.

Bij het Sinterklaasspel of Kerstspel is het de bedoeling dat iedere deelnemer (minimaal 3 deelnemers) een aantal (minimaal 3 en maximaal 5) kadootjes meeneemt. Gebruikelijk is om voor elk kadootje rond de € 3,- tot € 5,- te besteden. Spreek dit van te voren goed met elkaar af.

Op de avond van het Sinterklaasspel of Kerstspel neem iedereen zijn of haar kadootjes mee en worden deze in de pot gedaan om vervolgens het spel te spelen. De spelregels van het Sinterklaasspel of Kerstspel kun je hier vinden.

Voor vragen en/of opmerkingen kun je contact met ons opnemen. Ook voor eventuele nieuwe vragen en/of verbeteringen aan het sinterklaasspel of kerstspel.
*
*
*
Historie
  • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie