ActiviteitRecensies

Avonturenboerderij Molenwaard

Nog geen beoordeling

Beleef met de hele familie het Hollandse landleven: van koe melken en bootje varen tot pony rijden en kaas maken. Knuffel de dieren, ontdek oude ambachten en proef (h)eerlijke streekproducten. Behaal je boerderijdiploma en geniet van de vrolijke, educatieve shows van o.a. tv-idolen Fien & Teun. Avonturenboerderij Molenwaard: waar spelen ontdekken is!

Avonturenboerderij Molenwaard
Op 30 maart 2018 opent Avonturenboerderij Molenwaard haar houten deuren in Groot-Ammers, Zuid-Holland. Ontdek met de hele familie van alles over de boerderij, natuur, tuin én dieren bij het nieuwe themapark.

Waar spelen ontdekken is!
Hoe legt een kip een ei? Is een tomaat groente of fruit? En hoe maken bijen honing? Tijdens een avontuurlijke tocht door het park maak je kennis met diverse aspecten van het Hollandse landleven. Van koeien melken, kaas maken en vogels kijken tot bootje varen, pony rijden en in het wilgendoolhof verdwalen. Met een divers aanbod aan buitenactiviteiten prikkelt Avonturenboerderij Molenwaard de natuurlijke nieuwsgierigheid van alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 10 jaar. Aan het eind van de dag verlaat je het park zelfs met een welverdiende boerderijdiploma, en ben je een écht boertje of boerinnetje net als Fien & Teun.

Fien & Teun
De karakters Fien & Teun, dagelijks te zien bij RTL Telekids, zijn het gezicht van Avonturenboerderij Molenwaard. Het vrolijk boertje en boerinnetje kunnen niet wachten om vriendjes te worden met jou. En dus zullen Fien en Teun op hoogseizoendagen, 'vroeger-vrij dagen' en speciale evenementen aanwezig zijn voor een dikke knuffel en leuke foto. Een onvergetelijke belevenis voor jong… en toch stiekem ook voor oud!

Naast de meet & greet(s) treden Fien en Teun op hoogseizoendagen op in hun eigen theater, alsook bij speciale gelegenheden en op 'vroeger-vrij dagen'. In de interactieve minishow delen Fien en Teun op een muzikale, humorvolle wijze de leukste verhaaltjes met jou over het leven op de boerderij. Bovendien kun je op hoogseizoendagen genieten van drie boerentheaters (Bezige Bijtjes, Kaasmakende Koeien en Machtige Molens) én krijgen Fien en Teun bijzondere gasten op bezoek tijdens de themamaanden, zoals Peppa Pig of Kikker.

Gezellige beestenboel
Aaien, knuffelen of voeren... bewonder samen de boerderijdieren van dichtbij. Van kakelende kippen tot wollige schapen, ontdek samen de bijzondere dierenwereld bij Avonturenboerderij Molenwaard.

Spetterende ontdekking
Maak ook kennis met de stromende kracht achter het Nederlandse (polder)landschap. Ervaar bij de speelplek met waterwerken op een actieve wijze de werking van het water. Lukt het jou om Holland droog te houden?

Bij Avonturenboerderij Molenwaard in de buurt overnachten?

  • Zoek in de omgeving van Avonturenboerderij Molenwaard naar leuke hotels om te overnachten?
  •  
  • Meer info
  • Combineer je dagje uit bij Avonturenboerderij Molenwaard met een hotel overnachting!
  •  
  • Meer info
  • Vergelijk hotels in de omgeving van Avonturenboerderij Molenwaard
  •  
  • Meer info
Historie
  • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie