EvenementRecensies

Wijnpuzzelrit - denksport op wielen

Nog geen beoordeling
op 8 oktober 2017

AMBC Achterveld houdt een autopuzzelrit voor iedereen die van puzzelen en slimmigheidjes houdt. De uitdaging is de juiste route te bepalen aan de hand van een routebeschrijving.Inschrijven: 12.15-13.00 uur in De Moespot te Achterveld.

  • Afbeelding van Wijnpuzzelrit - denksport op wielen
AMBC Achterveld
  • Adres
    Jan van Arkelweg 6
  •  
    3791 AC Achterveld
AMBC Achterveld houdt zondagmiddag 8 oktober een autopuzzelrit met wijn als thema. Dit uitje is voor iedereen die van puzzelen en slimmigheidjes houdt. Er is een route uitgezet door de landelijke omgeving van Scherpenzeel, Barneveld, Woudenberg, Leusden en Achterveld.

De deelnemers ontvangen na inschrijving een routebeschrijving en een puzzelreglement. In de routebeschrijving staan puzzelachtige opdrachten waarmee men zelf de juiste route kan uitstippelen. De deelnemer met de meeste goed uitgevoerde opdrachten wint de rit.

De bedenker van de route probeert de ritrijders met allerlei trucs en valstrikken om de tuin te leiden. Na afloop krijgt iedere deelnemer een uitleg van de puzzelrit.

Men heeft 2 uur tijd om de 35 kilometer lange tocht te rijden.

Belangstellenden kunnen 8 oktober tussen 12.15 uur en 13.00 uur inschrijven in De Moespot aan de Jan van Arkelweg 6 te Achterveld. Het inschrijfgeld is acht euro per auto. Iedereen mag aan de rit meedoen.

Meer informatie over de wijnpuzzelrit en AMBC Achterveld staat op de website www.ambcachterveld.nl


Informatie
Kijk voor meer informatie, toegangsprijzen en openingstijden op de website van AMBC Achterveld!
Historie
  • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie