EvenementRecensies

Overwinter deze kerstvakantie in de jungle van de Orchideeën Hoeve

Nog geen beoordeling
van 27 december 2017 tot en met 7 januari 2018

Bezoek deze kerstvakantie de geheel overdekte Orchideeën Hoeve en beleef een magisch winteravontuur. Bewonder talloze lampjes, voer de papegaaitjes en doe mee met de gloednieuwe Junglefreakshow.

 • Afbeelding van Overwinter deze kerstvakantie in de jungle van de Orchideeën Hoeve
 • Afbeelding 1 van Overwinter deze kerstvakantie in de jungle van de Orchideeën Hoeve
 • Afbeelding 2 van Overwinter deze kerstvakantie in de jungle van de Orchideeën Hoeve
 • Afbeelding 3 van Overwinter deze kerstvakantie in de jungle van de Orchideeën Hoeve
 • Afbeelding 4 van Overwinter deze kerstvakantie in de jungle van de Orchideeën Hoeve
Orchideeën Hoeve
 • Adres
  Oosterringweg 34
 •  
  8315 PV Luttelgeest
 • Telefoon
  0527202875
In de Orchideeën Hoeve beleef je deze kerstvakantie een magisch winteravontuur! Tot en met 7 januari is het junglepark sfeervol verlicht en zijn er allerlei leuke activiteiten voor jong en oud. Bij dit heerlijke dagje uit heb je van de regen geen last en ook de winterjas kan uit, want de Orchideeën Hoeve is geheel overdekt en heerlijk warm!

Verlichte tuinen
Een bezoek aan de Orchideeën Hoeve is in de kerstvakantie extra bijzonder door de verlichte tuinen. Talloze twinkelende lampjes en fonteinen creëren tot en met 7 januari een unieke winterbeleving in het tropische park. Bewonder de verlichte huisjes, wandel tussen duizenden rondfladderende vlinders en droom weg in de ‘Zwevende’ Bloementuin. Wie meer van avontuur houdt kan zich uitleven in het waterrijke Mangrovebos Speelparadijs of de roodstaartmeervallen, papegaaitjes en schildpadden voeren.
Nieuw! Interactieve Junglefreakshow
Durven jouw ouders of opa en oma een insect te eten, weet je hoe lang de rode rattenslang kan worden en ben je niet bang voor een harige spin? Bemachtig dan samen met jouw familie een plaats in het gloednieuwe Jungletheater en laat aan de hand van spannende opdrachten en moeilijke dierenvragen zien dat jullie echte rangers zijn! Weet jij het hoofd koel te houden tijdens de spannende Junglefreakshow?
De ‘Junglefreakshow’ wordt van 27 december t/m 7 januari elke dag gegeven om 11.30 en 14.00 uur. Op Nieuwjaarsdag is de Orchideeën Hoeve gesloten.


Informatie
Kijk voor meer informatie, toegangsprijzen en openingstijden op de website van Orchideeën Hoeve!
Historie
 • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie