EvenementRecensies

Modeltrein Expo on traXS!

Nog geen beoordeling
van 9 maart 2018 tot en met 11 maart 2018

Modeltrein Expo On traXS!Het Spoorwegmuseum9 t/m 11 maart 2018In 2018 vieren we een feestje! Voor de 10de keer zijn de mooiste modelspoorbanen van Europa te zien tijdens de Modeltrein Expo On traXS! in het Spoorwegmuseum in Utrecht.Drie dagen lang exposeren de beste bouwers hun nieuwste modelspoorbanen. Modeltrein Expo On TraXS! is niet alleen een must voor de liefhebber, ook voor kinderen zijn de fraaie modelbanen fascinerend om te zien. Overal staan opstapjes en op het jeugdplein kunnen de kleintjes eindeloos bouwen, spelen en rangeren met modeltreinen.Meer informatie is te vinden op www.ontraxs.nl

 • Afbeelding van Modeltrein Expo on traXS!
 • Afbeelding 1 van Modeltrein Expo on traXS!
Spoorwegmuseum
 • Adres
  Maliebaan 18
 •  
  3581 XW Utrecht
 • Telefoon
  030-2306263
Modeltrein Expo On traXS!
Het Spoorwegmuseum
9 t/m 11 maart 2018

In 2018 vieren we een feestje! Voor de 10de keer zijn de mooiste modelspoorbanen van Europa te zien tijdens de Modeltrein Expo On traXS! in het Spoorwegmuseum in Utrecht.
Drie dagen lang exposeren de beste bouwers hun nieuwste modelspoorbanen. Sommige banen zijn niet groter dan een wijnkistje, andere zijn wel 10 meter lang. Overeenkomst is dat ze allemaal van de beste kwaliteit zijn, het is kunst op de vierkante millimeter. Fabrikanten en leveranciers tonen hun nieuwste producten, ook zijn er allerlei demonstraties waar je de kneepjes van het vak kunt leren. De modelbanen zijn door het hele museum te vinden, de bouwers staan erbij om uitleg te geven en de treinen te laten rijden. Er zijn kleine en grotere modelbanen uit verschillende Europese landen, alleen de beste bouwers krijgen een uitnodiging. De banen voldoen stuk voor stuk aan de hoogste kwaliteitseisen. We kunnen dan ook met recht spreken van de Champions League modelbouw!

Modeltrein Expo On TraXS! is niet alleen een must voor de liefhebber, ook voor kinderen zijn de fraaie modelbanen fascinerend om te zien. Overal staan opstapjes en op het jeugdplein kunnen de kleintjes eindeloos bouwen, spelen en rangeren met modeltreinen.

Meer informatie is te vinden op www.ontraxs.nl


Informatie
Kijk voor meer informatie, toegangsprijzen en openingstijden op de website van Spoorwegmuseum!
Historie
 • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie