EvenementRecensies

Lekker Leven Festival

Nog geen beoordeling
van 5 oktober 2017 tot en met 8 oktober 2017

De Femina komt terug! In een nieuw moderner jasje en met een nieuwe naam maar net zo gezellig, leuk en sfeervol als vroeger.Een gezellig en ruim opgezet festival waar u kunt oriënteren op een groot aantal thema’s, verdwalen tussen de verkooppresentaties, genieten van eten en drinken en natuurlijk een stevige portie entertainment.

Kent u hem nog? De beurs in Rotterdam Ahoy die al te lang ontbreekt in uw agenda als gezellig uitje? Goed nieuws want…. De Femina komt terug! In een nieuw moderner jasje en met een nieuwe naam maar net zo gezellig, leuk en sfeervol als vroeger.

Een gezellig en ruim opgezet festival waar u kunt oriënteren op een groot aantal thema’s, verdwalen tussen de verkooppresentaties, genieten van eten en drinken en natuurlijk een stevige portie entertainment.

Op dit grote lifestyle evenement kunt u een dag heerlijk genieten van alle leuke en lekkere dingen die het leven te bieden heeft met uw gezin, familie, vrienden of collega’s. Voor iedereen is er een thema die aanspreekt op het “Lekker Leven Festival!”

Kom ook genieten, ervaren en proeven tijdens het Lekker Leven Festival van donderdag 5 t/m 8 oktober 2017 in Rotterdam Ahoy, dagelijks geopend vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur!

Informatie
Kijk voor meer informatie, toegangsprijzen en openingstijden op de website van Lodder Events & Producties!
Historie
  • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie