EvenementRecensies

Jam Jazz & Pizza met Ramon Lormans en Maria Martpay

Nog geen beoordeling
op 21 januari 2018

De afgelopen 10 jaar heeft Ramon zich gefocussed op de ontwikkeling van de marimba als een solo instrument. Door het gebruik van de unieke sound weet hij zich muzikaal uit te drukken via de marimba en laat vele mensen hiermee kennis maken. Ramon is een van de meest gewilde internationale solisten en kamermusicus van de jongste generatie. Concerten en recitals speelde hij in de grote zalen van Nederland en in landen als België, Duitsland, Frankrijk, Georgië, Japan, Luxemburg, Polen, Rusland, Spanje, USA en Zwitserland.Ramon treed op met percussioniste Maria Martpay die bekend werd door haar optredens met het lipstick duo. Daarnaast zal de 12 jarige marimbaspeler Steije Maurer optreden die in 2017 de persprijs van het prinses Christina Concours won.Kaarten: €15,00Kaarten zijn verkrijgbaar via de site: www.degelderlandfabriek.nl

 • Afbeelding van Jam Jazz & Pizza met Ramon Lormans en Maria Martpay
De Gelderlandfabriek
 • Adres
  stationsweg 7
 •  
  4101NG Culemborg
 • Telefoon
  0345-227227
De afgelopen 10 jaar heeft Ramon zich gefocussed op de ontwikkeling van de marimba als een solo instrument. Door het gebruik van de unieke sound weet hij zich muzikaal uit te drukken via de marimba en laat vele mensen hiermee kennis maken. Ramon is een van de meest gewilde internationale solisten en kamermusicus van de jongste generatie. Concerten en recitals speelde hij in de grote zalen van Nederland en in landen als België, Duitsland, Frankrijk, Georgië, Japan, Luxemburg, Polen, Rusland, Spanje, USA en Zwitserland.

Ramon treed op met percussioniste Maria Martpay die bekend werd door haar optredens met het lipstick duo. Daarnaast zal de 12 jarige marimbaspeler Steije Maurer optreden die in 2017 de persprijs van het prinses Christina Concours won.

Kaarten: €15,00
Kaarten zijn verkrijgbaar via de site: www.degelderlandfabriek.nl

Informatie
Kijk voor meer informatie, toegangsprijzen en openingstijden op de website van De Gelderlandfabriek!
Historie
 • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie