EvenementRecensies

Gravinnefair

Nog geen beoordeling
op 17 september 2017

Op zondag 17 september 2017 is er een sfeervolle familiefair in Heeg, op een prachtige landelijke locatie met een gevarieerd en verrassend aanbod van stands en diverse leuke activiteiten. Genieten van het buitenleven, lekker shoppen, heerlijk vertoeven op het terras met een drankje of hapje en omringd zijn door gezellige muziek. Het kan allemaal van 10 tot 6 uur tijdens de Gravinnefair, Osingahuizen 22 te Heeg.

 • Afbeelding van Gravinnefair
Gerda van der Wal
 • Adres
  Osingahuizen 22
 •  
  8621 XD Heeg
 • Telefoon
  0638122446
Er zijn kraampjes met onder andere brocante, steigerhouten meubelen, biologische producten, boeren schepijs, kleding, sieraden, zelfgemaakte artikelen en mooie woonaccessoires. Daarnaast zijn er diverse activiteiten voor jong en oud, zoals ponyrijden, handboogschieten en overheerlijke proeverijen. Deze gezellige fair voor het hele gezin wordt opgeluisterd met passende live muziek. Meer informatie en een overzicht van de deelnemers is te vinden www.aparthe.nl/gravinnefair
De nazomermarkt wordt gehouden in en rondom de woonboerderij, gelegen aan het water de Wide Wimerts. Zowel binnen in de schuur als buiten op het prachtige groene boerenland en in de mooi aangelegde tuinen kunt u genieten van diverse producten in meer dan 30 kraampjes en leuke activiteiten.De entree is € 2,50 p.p. vanaf 13 jaar. Alle kinderen ontvangen een gratis consumptie. De fair is toegankelijk van 10.00 uur tot 18.00 uur en er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom de locatie van de fair.
De Gravinnefair dankt haar naam aan de ijstijd. Door grondverschuivingen ontstond destijds een lange zandrug die Gravinneweg (Gravinnewei) werd genoemd. Deze weg loopt dwars over ons erf. Vandaar Gravinnefair, toepasselijk toch!

Informatie
Kijk voor meer informatie, toegangsprijzen en openingstijden op de website van Gerda van der Wal!
Historie
 • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie