EvenementRecensies

Brocante & Rommelmarkt "Klein Frankrijk"

Nog geen beoordeling
op 16 september 2017

Grote Brocante markt circa 200 deelnemers, in combinatie met Foodtrucks, de perfecte mix van rondstruinen, lekker eten, drinken en live muziek.

Zaterdag 16 september is het weer zo ver. Dan wordt opnieuw het evenemententerrein van Recreatieoord Binnenmaas omgetoverd tot één van de grootste brocante markten van Nederland.

Op “Klein Frankrijk” presenteren ruim 200 deelnemers hun mooiste schatten en unieke vondsten op het gebied van antiek, brocante, vintage, curiosa, handgemaakte items en alle snuisterijen die je op zo’n typische Franse markt tegen kunt komen.

In plaats van een marktkraam krijgen deelnemers een ruime plek voor de auto toegewezen op het terrein en creëren daar hun eigen "winkeltje". Omdat iedere plek er weer anders uitziet wordt het een vrolijke, kleurrijke markt met voor ieder wat wils en bovendien is het gezellig rondsnuffelen voor de bezoekers.

Er zijn een tiental Foodtrucks, vaak in ludieke auto’s waar u kunt genieten van culinaire versnaperingen. Het aanbod varieert van biologische frites, kaasplank met wijntje tot originele oesterbar. Een muzikant speelt al wandelend over de markt gezellige Franse chansons.

Heeft u ook zin in een dagje Frankrijk, kom dan op zaterdag 16 september a.s. naar “Klein Frankrijk” op het evenemententerrein van Recreatieoord Binnenmaas in Mijnsheerenland. De entree voor bezoekers bedraagt € 3,50 inclusief parkeren! Kinderen tot 10 jaar zijn gratis. De markt is geopend van 09:00 tot 17:00 uur. Kijk voor meer informatie op www.uitdekofferbak.nl/klein-frankrijk/

You Tube Video: https://youtu.be/VfdTPb3zrTg

Informatie
Kijk voor meer informatie, toegangsprijzen en openingstijden op de website van Team "Klein Frankrijk"!
Historie
  • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie