EvenementRecensies

Brocante en Landelijk op Kasteel Rosendael

Nog geen beoordeling
op 17 september 2017

Brocante en Landelijk op Kasteel RosendaelGeniet van het prachtige park Rosendael dat op zondag 17 september 2017 het decor vormt voor de mooiste schatten en vondsten uit Frankrijk en België en Engelse antiek.Heerenlanden Events organiseert op deze prachtige locatie een evenement met brocante, landelijke woonaccessoires en antiek. Van stoer tot sober, van industrieel tot shabby enz. enz. Tevens is er live muziek, verse koffie en heerlijke catering zijn aanwezig. Er worden rondleidingen door het park georganiseerd, en jong en oud kunnen de diverse activiteiten en bezienswaardigheden in het park ontdekken met de Beleef! plattegrond. Tevens is er een roofvogeldemonstratie. U bezoekt dus zowel ‘Brocante en Landelijk’ als het landschapspark compleet met bijzondere boomsoorten, rozentuin maar ook met de tuinsieraden als de bedriegertjes, schelpengalerij, theekoepel, vijvers en fonteinen. Kasteel en park Rosendael trekt jaarlijks zelfs veel bezoekers vanuit het buitenland. Datum: 17 september 2017 van 11:00-17:00 Entree; inclusief park: € 6,50 per persoon,Kinderen 4 t/m 16 jaar € 3,00 T/m 3 jaar gratis. Adres: Kasteel en Park Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal. (bij Arnhem).

 • Afbeelding van Brocante en Landelijk op Kasteel Rosendael
 • Afbeelding 1 van Brocante en Landelijk op Kasteel Rosendael
 • Afbeelding 2 van Brocante en Landelijk op Kasteel Rosendael
 • Afbeelding 3 van Brocante en Landelijk op Kasteel Rosendael
 • Afbeelding 4 van Brocante en Landelijk op Kasteel Rosendael
 • Afbeelding 5 van Brocante en Landelijk op Kasteel Rosendael
Heerenlanden Events
 • Adres
  Rosendael 1
 •  
  6891 DA Rozendaal
Er worden rondleidingen door het park georganiseerd, en jong en oud kunnen de diverse activiteiten en bezienswaardigheden in het park ontdekken met de Beleef! plattegrond. Tevens is er een roofvogeldemonstratie.
U bezoekt dus zowel ‘Brocante en Landelijk’ als het landschapspark compleet met bijzondere boomsoorten, rozentuin maar ook met de tuinsieraden als de bedriegertjes, schelpengalerij, theekoepel, vijvers en fonteinen. Kasteel en park Rosendael trekt jaarlijks zelfs veel bezoekers vanuit het buitenland.
Datum: 17 september 2017 van 11:00-17:00
Entree; inclusief park: € 6,50 per persoon,
Kinderen 4 t/m 16 jaar € 3,00
T/m 3 jaar gratis.
Adres: Kasteel en Park Rosendael,
Rosendael 1,
6891 DA Rozendaal. (bij Arnhem).

Informatie
Kijk voor meer informatie, toegangsprijzen en openingstijden op de website van Heerenlanden Events!
Historie
 • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie