EvenementRecensies

Atelier NL - Mapping Typology

Nog geen beoordeling
op 10 maart 2018

Verzamel met Atelier NL in de natuur van de Maashorst en bezoek de grond waarin Merovingische graven zijn gevonden. Wat vertelt jouw verzameling over de omgeving, wie er woont, welke activiteiten er zijn en wat zegt het over jezelf?

 • Afbeelding van Atelier NL - Mapping Typology
 • Afbeelding 1 van Atelier NL - Mapping Typology
 • Afbeelding 2 van Atelier NL - Mapping Typology
MRK Uden
 • Adres
  Veghelsedijk 25
 •  
  5401PB Uden
 • Telefoon
  0413263431
Kleine dingen, grote waarde. Dat creëer je met de onderzoeksmethode die Atelier NL in haar werk hanteert. Als groep bezoek je de Udense Merovingische graven en de natuur van de Maashorst. Daar verzamel je volgens de methode van Atelier NL en kijk je door hun ogen naar de objecten. Wat je hebt verzamelt kan iets vertellen over de omgeving, wie er woont, wat voor activiteiten er zijn op die plek, maar ook over jezelf. Je krijgt simpele oefeningen die veel inzicht en eigen kennis naar boven brengen.

Over Atelier NL
Nadine Sterk en Lonny van Ryswyck, oprichters van Atelier NL, maken gebiedseigen producten die laten zien hoe rijk de aarde is en hoe waardevol lokale grondstoffen zijn. Zo wordt lokaal zand verhit tot glas waaruit de meest bijzondere producten worden geproduceerd, of lokale verfkleuren. Elk aards element vertelt een ander verhaal en onthult een ander product. Atelier NL vraagt daarmee om waardering voor lokale bronnen en producten.

Atelier NL - Mapping Typology
Zaterdag 10 maart, 13:00-17:00
Aantal bezoekers: 20 (vanaf 16 jaar)
Kosten: € 30
Inschrijven: info@museumvoorreligieuzekunst.nl t.a.v. Atelier NL ‘Mapping Typology’

Informatie
Kijk voor meer informatie, toegangsprijzen en openingstijden op de website van MRK Uden!
Historie
 • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie